A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне Некомерційне Підприємство "Михайлівська багатопрофільна лікарня" Михайлівської Селищної Ради Василівського Району Запорізької Області

Етапи проведення тестування закладами охорони здоров’я

Дата: 14.07.2020 09:21
Кількість переглядів: 458

Етапи проведення тестування закладами охорони здоров’я веб-орієнтованого сервісу внесення даних про тимчасову непрацездатність в Електронний реєстр листків непрацездатності з використанням кваліфікованого електронного підпису

 

 

  1. Для проведення тестування необхідно здійснити вхід зі службовим електронним підписом на портал електронних послуг Пенсійного фонду України за посиланням https://portal.pfu.gov.ua/ та натиснути кнопку «Вхід»

 

  1. На вкладинці «За ЕЦП» натиснути спливаюче меню «Бажаєте увійти як» обрати «Лікар або уповноважена особа ЗОЗ» або «Адміністратор ЗОЗ» (детальніше – дивіться в Інструкції)

 

 

 

 

  1. Після першого входу буде запропоновано заповнити «Профіль лікаря». Детальніше дівіться в Інструкції.
  2. В ході тестування необхідно протестувати введення повідомлень про тимчасову непрацездатність за всіма типами тимчасової непрацездатності, які можуть буди засвідчені в закладі охорони здоров’я, що проводить тестування, а також протестувати режими:
  • створення повідомлення про новий випадок тимчасової непрацездатність
  • створення повідомлення про подовження тимчасової непрацездатність
  • створення повідомлення про скорочення тимчасової непрацездатність
  • створення повідомлення про подовження тимчасової непрацездатність із запитом на створення нового листка непрацездатності (створення, як подовження).
  1. По завершенню тестування необхідно скласти звіт за формаю, що додається.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора