A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне Некомерційне Підприємство "Михайлівська багатопрофільна лікарня" Михайлівської Селищної Ради Василівського Району Запорізької Області

Робота денного стаціонару при амбулаторіях сімейної медицини

Дата: 23.11.2020 15:28
Кількість переглядів: 1362

Робота денного стаціонару при амбулаторіях сімейної медицини

 

В КНП «Михайлівська багатопрофільна лікарня»МРР ЗО роботу денних стаціонарів зупинено, оскільки лікарня повністю спрофільована для надання спеціалізованої поліклінічної консультативної та стаціонарної допомоги населенню району. Втім персонал лікарні хоче повідомити про можливість використання пацієнтами послуг денних стаціонарів, які створено на базі амбулаторій сімейної медицини при  КНП «Михайлівський ЦПМСД»МСР.  

 

Денний  стаціонар організується для надання кваліфікованої
медичної допомоги хворим шляхом їх госпіталізації на денний час за
відсутності показів до постійного лікарського нагляду.

 

Основні завдання денного стаціонару:

 

  1. Проведення  заходів  щодо діагностики та лікування хворих
    при гострих захворюваннях або  загостренні  хронічних  хвороб,  за умови відсутності показів до цілодобового лікарського нагляду.
  2. Надання  кваліфікованої  медичної  допомоги  хворим   при
    невідкладних станах в умовах амбулаторно-поліклінічного закладу та за  наявності  показань  -  забезпечення  їх   госпіталізації   до лікарняного закладу.
  3. Доліковування хворих  та  проведення  їх  реабілітації  в
    стадії затухаючого загострення захворювання,  неповної ремісії,  в післяопераційному    періоді     тощо,     після     виписки     з лікувально-профілактичного закладу.
  4. Забезпечення   наступності    з    іншими    лікувальними
    відділеннями  амбулаторно-поліклінічного  закладу та стаціонарними відділенням лікарняних закладів  щодо  надання  медичної  допомоги хворим.
  5. Проведення   профілактичних   та    лікувально-оздоровчих
    заходів хворим, які перебувають на диспансерному обліку.

 

Отже, пацієнт може отримати всі необхідні йому маніпуляції, процедури, обстеження та консультації лікарів протягом дня і повернутись додому. Така форма лікування є доступною, зручною і економічно вигідною для пацієнтів.

 

За більш детальною інформації стосовно роботи денних стаціонарів звертайтесь до реєстратури КНП «Михайлівський ЦПМСД»МСР.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора