A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне Некомерційне Підприємство "Михайлівська багатопрофільна лікарня" Михайлівської Селищної Ради Василівського Району Запорізької Області

СЕКРЕТАРІАТ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ІНФОРМУЄ

Дата: 09.04.2020 08:53
Кількість переглядів: 296

                               СЕКРЕТАРІАТ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

 

                                                                      Обласні, Київська міська державна адміністрації

Міністерства (за списком)

ЦОВВ

(за списком)

Всеукраїнська асоціація

органів місцевого самоврядування

«Асоціація міст України»

 

 

Відповідно до резолюції Прем’єр-міністра України від 27.03.2020 № 13137/0/1-20 та у зв’язку із заходами з протидії поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, просимо забезпечити проведення із залученням лідерів громадської думки, представників інститутів громадянського суспільства, засобів масової інформації, у тому числі місцевих, інформаційної роботи серед населення щодо необхідності дотримання карантину, важливості допомоги батькам, піклування про сусідів тощо.

Відповідна інформація (відеоролики та матеріали для друку) міститься за посиланнями: https://fex.net/ru/s/selm1yf; https://fex.net/ru/s/poypa3m. Просимо поширити зазначені інформаційно-роз’яснювальні матеріали також на сторінках у соціальних мережах.

Крім того, просимо розмістити на офіційних веб-сайтах посилання на інформаційні сторінки https://covid19.com.ua/, https://nszu.gov.ua/.

Про результати просимо поінформувати Секретаріат Кабінету Міністрів України до 7 квітня ц. р. на електронну адресу guzhva@kmu.gov.ua.

 

 

 

 

 

     Заступник Державного

секретаря Кабінету Міністрів                                                                             Денис УЛЮТІН

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора